Főoldal / Desszertek / Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Hozzávalók:

  • 10 dkg eper
  • 1 dl natúr joghurt
  • 125 g epres joghurt
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 cl saját készítésű eperlikőr
  • 3 db babapiskóta
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az epreket egy kivételével félbevágom.

A kehelybe belekanalazom a natúr joghurtot, teszek rá félbevágott epret.

A pohárba állítom a piskótákat. Locsolok rá eperlikőrt. Majd beleöntöm az epres joghurtot. Ebbe is kerül félbevágott eper. Végül rákanalazom a mascarpone-t. Megint locsolok egy kis likőrt, és a tetejét a félretett eperszemmel díszítem.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére