Főoldal / Egyéb / Fehérspárga bacon köntösben

Fehérspárga bacon köntösben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehérspárga bacon köntösben

Fehérspárga bacon köntösben

Hozzávalók:

  • 25 dkg (4 db) fehérspárga
  • 6 szelet (10 dkg) bacon
  • 1 csésze rizs
  • 4 szál petrezselyem
  • 1 csésze vegyes zöldségkeverék
  • 2 ek natur joghurt
  • 2 szál kapor
  • őrölt fekete bors
  • 1 mk cukor
  • 1 ek olívaolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerűl Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A rizst a főzés előtt néhány órával beáztatom.

A spárgákat megpucolom, a végeket levágom, sós, cukros vízben előfőzöm. A rizst és a zöldségeket megpárolom. A petrezselymet,és a kaprot felaprítom. A kaprot elkeverem a  joghurttal.

Az előfőzött spárgákat betekerem a baconbe,és kevés olajon megsütöm.

A spárgákat kapros joghurttal, rizzsel és zöldségekkel tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére