Főoldal / Levesek / Sajtkrémleves

Sajtkrémleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtkrémleves

Sajtkrémleves

Hozzávalók:

  • 2-3 tömlős sajt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • vajas rántás /világos/
  • 0.5 dl tejszín
  • bors
  • szerecsendió
  • 2 húsleves kocka,vagy ételízesítő
  • petrezselyem
  • pirítós kenyér,vagy levesbetét
  • 10 dkg trappista sajt
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Készítünk egy vékony világos rántást, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát,egy kicsit átpirítjuk. Elkeverjük benne a tömlős sajtot, és egy kis vízzel felengedjük.
Aki szereti, használhat vegyesen natúr és füstölt tömlős sajtot is.

Sóval, borssal, szerecsendióval, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. valamint adunk hozzá egy leveskockát vagy ételízesítőt is.

Hozzáöntjük a tejszínt, és ezen felül annyi vizet amennyit kíván. Pár perc alatt összefőzzük.

Tálalásnál tehetünk bele reszelt sajtot, pirítós kenyeret, vagy pirított zsemlekockákat.

Sajtkrémleves 4.50/5 (20 értékelés)

Kiss Imréné Magdi (28 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére