Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejszínes gombás kukoricás csirkemell

Tejszínes gombás kukoricás csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes gombás kukoricás csirkemell

Tejszínes gombás kukoricás csirkemell 2

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 15 dkg bacon
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
  • 25 dkg gomba
  • 2 dl főző tejszín
  • őrölt fehér bors
  • ételízesítő
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk.

A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk.

A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük.

Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.

Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk.

Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Tejszínes gombás kukoricás csirkemell 4.25/5 (4 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére