Virsli bundában
Hozzávalók:
- 1 leveles tészta
- 8db virsli
- 1 tojás a kenéshez
|
Elkészítési idő: |
30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A virslit tetszés szerint felvágom(egészben is szoktam hagyni).
A sütőt előmelegítem.
A tésztát 3 cm-es csíkokra vágom és a virsliket belecsavarom.
Ha kész vagyok sütőpapírra teszem a tekercseket, nem túl szorosan egymáshoz, mert picit megnőnek a sütés alatt.
A tojást – felverem és ezzel megkenem a falatkákat, hogy szép színük legyen sütés után.
160-170 fokon kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Lehet sajtot vagy szezámmagot is szórni rá.
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.