Főoldal / Reggelik / Virsli bundában

Virsli bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Virsli bundában

Virsli bundában

Hozzávalók:

  • 1 leveles tészta
  • 8db virsli
  • 1 tojás a kenéshez
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A virslit tetszés szerint felvágom(egészben is szoktam hagyni).

A sütőt előmelegítem.

A tésztát 3 cm-es csíkokra vágom és a virsliket belecsavarom.
Ha kész vagyok sütőpapírra teszem a tekercseket, nem túl szorosan egymáshoz, mert picit megnőnek a sütés alatt.

A tojást – felverem és ezzel megkenem a falatkákat, hogy szép színük legyen sütés után.
160-170 fokon kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Lehet sajtot vagy szezámmagot is szórni rá.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére