Főoldal / Szárnyas Ételek / Borzas szelet

Borzas szelet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borzas szelet

Borzas szelet

Hozzávalók:

  • 1 kiló filézett csirkemell
  • 2 közepes burgonya
  • 3 kanál liszt
  • 2 egész tojás
  • fokhagyma
  • bors
  • fokhagymás tejföl
  • reszelt sajt
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott csirkemellet kiklopfolom, sózom, borsozom.

A burgonyát megpucolom és a legkisebb reszelőn lereszelem, besózom és hagyom, hogy levet eresszen.

Majd kinyomkodom, borssal ízesítem, hozzáadom a tojásokat, kevés fokhagymát, és a lisztet.

A hús szeleteket először lisztbe, majd a burgonyás masszába forgatom.

Forró olajban lassan megsütöm.

Amikor megsült a hús, fokhagymás tejföllel megkenem, és reszelt sajttal megszórom.

A borzas szelet könnyen elkészíthető, nagyon finom laktató étel.

Burgonya pürével és rizzsel tálaltam.

Borzas szelet 4.00/5 (4 értékelés)

Domján Mária (556 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére