Főoldal / Befőzés / Birskocsonya

Birskocsonya

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Birskocsonya

Birskocsonya

Hozzávalók:

  • birsalma
  • befőzési cukor 2:1

Ízesítés:

  • citromlé
  • narancslé
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A birsalmákat megmosom, meghámozom.

Felszeletelem, és egy fazékba teszem. Feltöltöm annyi vízzel, hogy jól ellepje és puhára főzőm.

Tiszta vászonruhán átszűröm, és hagyom néhány órát, hogy jól lecsepegjen.

Hozzáadom a citrom vagy narancslevet (ízlés szerint).

Lemérem a levet és főzni teszem.

A cukrot úgy teszem bele ahogy írja a csomagoláson.

Mikor lassan forrni kezd, beleteszem a cukrot, és mikor újra felfőtt 3 percig főzőm.

Forrón üvegekbe zárom.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére