Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal gombával töltött csirkemell

Sajttal gombával töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal gombával töltött csirkemell

Sajttal gombával töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg gomba
  • 8 szelet lapkasajt 
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg a levét elfövi.

A csirkemellekre teszünk 2-2 szelet lapka sajtot, majd a gombás.

A húst összehajtjuk, bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Sajttal gombával töltött csirkemell 5.00/5 (4 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére