Kakaós, mézes krémes, kókuszos krémmel
Hozzávalók:A lapokhoz:
A krémhez:
A bevonáshoz:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit 1 -1,5 dl körüli tejjel összegyúrjuk.
A tésztacipót 4 részre osztjuk.
Egy 24×39 cm-es tepsi hátoldalát margarinnal lekenjük.
A tésztacipókat tepsi nagyságúra nyújtjuk és 180 fokra előmelegített sütőben egyenként 7-8 perc alatt megsütjük.
A pudingporokat a tejjel, és a cukorral csomómentesre elkeverjük és sűrűre főzzük.
Ez a krém nem édes, aki édesebbet szeret, tegyen bele több cukrot.
A kihűlt pudingot a puha vajjal és a kókuszreszelékkel habosra kikeverjük.
Nagyon finom selymes krémet kapunk.
A kihűlt lapokat betöltjük a krémmel.
A tetejére a csokoládét az étolajjal felolvasztjuk mikróban vagy vízgőz felett.
Majd a sütemény tetejére öntjük és elsimítjuk.
Legalább fél napot várjunk a szeleteléssel!