Kakaós palacsinta trópusi gyümölcsökkel
Hozzávalók:A palacsintatésztához:
A sütéshez:
A krémhez:
A töltelékbe:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, habverővel simára dolgozzuk. Majd félretesszük és 30 percig pihentetjük ezalatt kicsit sűrűsödni fog. Kiolajozott serpenyőben kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
Elkészítjük a krémet. A mascarponet kikeverjük a porcukorral majd hozzáadjuk az enyhén felvert tejszínhabot a narancs reszelt héját és együtt krémesre keverjük.
A narancsos mascarpone krémet habzsákba töltjük. A palacsintákat tetszés szerint hajtogatva megtöltjük a krémmel, és a felszeletelt kivivel és narancs gerezdekkel. Porcukorral megszórva, gyümölcsökkel díszítve kínáljuk.