Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Kecskesajttal töltött paprika és paradicsom

Kecskesajttal töltött paprika és paradicsom

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kecskesajttal töltött paprika és paradicsom

Kecskesajttal töltött paprika és paradicsom 1

Hozzávalók:

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 3 db paradicsom
  • fejes saláta
  • 2 db retek
  • 15 dkg kecskesajt
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 db citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 6 szem fekete olíva bogyó
  • extra szűz olívaolaj
  • őrölt
  • fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tányért kibélelem a salátalevelekkel, sózom, borsozom. A citromból levágok két karikát a díszítéshez, a retket félbevágom.

A paradicsomot és a paprikát megskalpolom, a paprika magházát eltávolítom, a paradicsom belsejét kanállal kivájom, és egy tányérba rakom.

Hozzáadom a kecskesajtot, a túrót, az aprított petrezselymet, fűszerezem, összekeverem.

A masszával megtöltöm a paprikát és a paradicsomokat, a salátára helyezem őket, visszateszem a kalapjukat, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat.

Ráteszem a retket, a citromkarikákat, az olívabogyókat és petrezselyemlevelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére