Kolbászos gombás egytál
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplikat megkapirgálom, megmosom, és felteszem főni.
A vöröshagymát, az újhagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát aprítom/zúzom.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymákat.
A gombát és a kolbászt felszeletelem, a spenótot és a petrezselymet nagyobb darabokra vágom.
A hagymához adom a paprikákat és a gombát, rárakom a kakukkfüvet, sózom, borsozom, szórok rá oreganot. Amikor a gomba már majdnem puha, hozzáadom a kolbászt, a spenótot, petrezselymet, és ráöntöm a bort. Összeforralom.
A gombás lecsót a főtt újburgonyával tálalom.
Újkrumpli helyett fogyaszthatjuk friss kenyérrel, de abban az esetben a recept nem gluténmentes.
Tipp / megjegyzés:
Egy újabb spenót-gomba kombináció. Nagyon finom!