Főoldal / Vegetáriánus / Kukoricás tallér

Kukoricás tallér

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kukoricás tallér

Kukoricás tallér

Hozzávalók:

  • 35 dkg csemege kukorica
  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 tojás
  • 120 ml tej
  • 1 tk. só
  • 1 kk. bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz: (ízlés szerint)

  • tejföl
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A petrezselymet felaprítjuk. A hozzávalókat a kukorica kivételével egy tálba tesszük, majd csomómentesre kikeverjük. Végül beleforgatjuk a kukoricát is.

Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd egy evőkanál segítségével kisebb halmokat rakunk bele a masszából, és kicsit elterítjük. Egyszerre 3-4 tallért sütünk.
Mindkét oldalán aranyszínűre sütjük, majd papír törlőre szedjük, felitatjuk róla a felesleges olajat.

Ízlés szerint tejföllel vagy reszelt sajttal kínáljuk.

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére