Főoldal / Desszertek / A legcsokisabb brownie

A legcsokisabb brownie

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

A legcsokisabb brownie

A legcsokisabb brownie

Hozzávalók:

  • 27 dkg étcsokoládé (tibi)
  • 10 dkg margarin
  • 4 db tojás
  • 30 dkg kristálycukor
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 15 dkg liszt
  • 10 dkg darált dió
  • 1 üvegcse rumaroma 30 ml (Szilas Jamaicai)

A tálaláshoz:

  • Vanília ízű fagylalt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

(A tepsi mérete: 20 cm x 36 cm)

Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét és a margarint.

A kristálycukorba belekeverjük a darált diót, a vaníliás cukrot, majd beleütjük az egész tojásokat és alaposan összekeverjük.

A felolvasztott margarinos csokoládét beleöntjük a tojásos-cukros keverékbe és jól összekeverjük. Végül hozzáadjuk a lisztet is és alaposan belekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a csokis masszát és előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük. (Akkor  jó, ha még a fogpiszkálóhoz kicsit ragad a massza, mert hűlés közben úgyis szilárdul még.)

Ha megsült és kihűlt, egyforma kockákra felvágjuk és tálaláskor fagylalttal kínáljuk.

A legcsokisabb brownie 5.00/5 (1 értékelés)

Tündi konyha (134 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére