A legcsokisabb brownie
Hozzávalók:
A tálaláshoz:
|
|
Elkészítés:
(A tepsi mérete: 20 cm x 36 cm)
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét és a margarint.
A kristálycukorba belekeverjük a darált diót, a vaníliás cukrot, majd beleütjük az egész tojásokat és alaposan összekeverjük.
A felolvasztott margarinos csokoládét beleöntjük a tojásos-cukros keverékbe és jól összekeverjük. Végül hozzáadjuk a lisztet is és alaposan belekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a csokis masszát és előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük. (Akkor jó, ha még a fogpiszkálóhoz kicsit ragad a massza, mert hűlés közben úgyis szilárdul még.)
Ha megsült és kihűlt, egyforma kockákra felvágjuk és tálaláskor fagylalttal kínáljuk.