Madrasi csirke curry
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Egy vaslábasban felforrósítjuk az olajat, üvegesre pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát.
Beletesszük a curryt, és addig pirítjuk, amíg a finom curryillat bejárja a házat (kb.2 perc).
Ekkor beletesszük a combokat,és kavargatva pirítjuk kb. 6 percig. (itt csalni kellett, mert kezdett leragadni, így kapott egy kortynyi előleget a vízből). Összességében úgy 8-10 perc a pirítás.
Ekkor hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, elkeverjük, és betesszük a sütőbe 180 fokra, 1 órára.
Egy óra múlva kivesszük, és lehet is tálalni.
Én rizst, curry-s pirított padlizsánt, Indiai vegyes salátát, és klasszikus uborka köretet készítettem mellé. Melyeknek a receptjeit szintén megtalálhatjátok itt a weboldalon, vagy a blogomon.
Tipp / megjegyzés:
Azt azért el kell mondani, hogy kókusztejet ír a recept, de csinálni lusta voltam, vásárolni nem voltunk, mert elromlott az autó, így meg több lett a szaftja.
Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/