Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Margarétás franciasaláta

Margarétás franciasaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Margarétás franciasaláta

Margarétás franciasaláta

Hozzávalók:

  • 1 cs franciasaláta alap
  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 1 nagy tubus majonéz
  • só, bors
  • 4 db főtt tojás
  • 2 ek mustár
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Normál Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A franciasaláta alapot sós vízben puhára főzzük.
A majonézt, a tejfölt és a mustárt alaposan összekeverjük a sóval és a borssal, és hozzáadjuk a zöldséget, és összekeverjük.

Egy tányérra kúp alakban halmozzuk fel.
A főtt tojást megpucoljuk, középen kettévágjuk, a sárgája lesz a közepe, a fehérjét vékony csíkokra vágjuk, és virág formában kirakjuk.

Tipp / megjegyzés:
Hirtelen ötletként jött ez a margaréta ötlet, de nagyon feldobta a franciasalátát.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére