Mediterrán zöldséges csirkecombok
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és felhevített serpenyőben kevés olajon minden oldalán pirosra sütjük. (csak átpirítjuk nem sütjük át teljesen)
A paprikát grillen megsütjük, majd a héját lehúzzuk. A hagymát felszeleteljük. Egy kiolajozott hőálló edénybe tesszük a hagymát majd rápakoljuk az átsütött combokat.
A bort és a paradicsomszószt összekeverjük, adunk hozzá egy kevés olajat és ráöntjük a csirkére.
A felszeletelt sült paprikát, a szeletelt fokhagymát és az olívabogyókat a combok mellé pakoljuk. Megszórjuk friss kakukkfűvel majd 180 fokra előmelegített sütőben 45-50 percen át sütjük.
Néha megforgatjuk, hogy egyenletesen átsüljön.
Ízlés szerinti körettel kínáljuk.