Főoldal / Reggelik / Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Hozzávalók:

  • 2 db tojás 
  • 1 szelet főt-füstölt császárhús
  • olíva olaj
  • tej
  • 6 db medvehagyma
  • 1/2 vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma zöldje
  • 1 db paradicsom
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • zellerlevél
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A császárszalonnát ujjnyi darabokra vágom, egy serpenyőbe teszem kevés olíva olajra.

A medvehagyma felét aprítom, a hagymát és a paprikát karikákra vágom, a paradicsomot nyolcadolom, az újhagymaszárakból rövid darabokat vágok.

A tojásokat kevés tejjel összekeverem, fűszerezem.

A szalonnát megpirítom, rádobom a zöldségeket, rövid idő után ráöntöm a tojást, ismét fűszerezem.

Egy tányérra szedem a rántottát, medvehagymával, és zeller zölddel díszítem.

Friss ropogós zsemlével tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére