Főoldal / Desszertek / Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • 5 szem eper
  • 6 cl eperlikőr 
  • habtejszín
Elkészítési idő:5 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A megmosott eprekről egy kivételével leszedem a leveleket.

Négy epret beteszek egy pohárba, ráöntöm az eperlikőrt, nyomok rá habtejszínt, és ráhelyezek egy epret levelestül díszítésként.

Tipp / megjegyzés:
Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm,megleptem magam ezzel az egyszerű  finomsággal.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére