Főoldal / Desszertek / Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • 5 szem eper
  • 6 cl eperlikőr 
  • habtejszín
Elkészítési idő: 5 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A megmosott eprekről egy kivételével leszedem a leveleket.

Négy epret beteszek egy pohárba, ráöntöm az eperlikőrt, nyomok rá habtejszínt, és ráhelyezek egy epret levelestül díszítésként.

Tipp / megjegyzés:
Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm,megleptem magam ezzel az egyszerű  finomsággal.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére