Főoldal / Egytálételek / Gombás lecsó lecsókolbásszal

Gombás lecsó lecsókolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás lecsó lecsókolbásszal

Gombás lecsó lecsókolbásszal

Hozzávalók:

  • 1 kg lecsópaprika
  • 1/2 kg paradicsom
  • 2 db nagyobb hagyma
  • 25 dkg csiperke gomba
  • 1/2 kg lecsó kolbász
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • császárszalonna
  • olívaolaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymát, paradicsomot, gombát aprítom, a paprikát, a kolbászt karikára, a szalonnát kockára vágom.

Egy nagy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, majd hozzáadom a hagymát, a paprikát, később a paradicsomot, végül a gombát.

A legvégén pedig a kolbászt.

Tipp / megjegyzés:
Feleségem ma jött haza Münchenből a húgával, s az öccse is befutott Debrecenből.  Még Bécs előtt leadta a nejem a rendelését, hogy csináljak egy nagy adag lecsót, de kikötötte, hogy ne legyen csípős. Szerencsére volt itthon minden hozzávaló, el is készítettem. Magamnak még tettem bele 3 db chili paprikát és chili szószt, hogy íze is legyen. Kenyérrel fogyasztottuk.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére