Főoldal / Reggelik / Olasz szendvics bruschetta

Olasz szendvics bruschetta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Olasz szendvics bruschetta

Olasz szendvics bruschetta

Hozzávalók:

  • 1 szelet Roberto pane (olajos olasz kenyér) 
  • extra szűz olíva olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • rukkola saláta
  • 2 szelet sonka
  • petrezselyemlevél
  • 2 lap füstölt sajt
  • 1 db Lucullus paradicsom
  • bazsalikom levelek
  • Mozzarella golyók
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • magozott fekete olívabogyó
  • Himalaya kristálysó
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • 1 db chili paprika
  • 1 db cseresznyepaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A szelet kenyérre olajat csepegtetek, serpenyőben megpirítom, majd bedörzsölöm fokhagymával mindkét oldalán.

Egy tányérra helyezem, rárakom a rukkolát, majd a sonkát, petrezselyemzöldet és a sajtot, s a felszeletelt paradicsomot.

Sózom, borsozom, teszek rá Mozzarellát és olívabogyókat. Rövid időre beteszem a mikroba, hogy a sajt egy kicsit megolvadjon.

A tányérra helyezek ecetes olajba eltett cseresznye és chili paprikát, fokhagymát. Vörösbort iszom hozzá.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére