Főoldal / Reggelik / Abált szalonna házilag

Abált szalonna házilag

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Abált szalonna házilag

Abált szalonna házilag

Hozzávalók:

  • 500 g bőrös, nyers császárszalonna
  • 1 fej fokhagyma
  • víz
  • őrölt csemege paprika
  • ételízesítő
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A szalonnát feltesszük főni, az ételízesítős fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz.

Ezt követően kiemeljük a vízből, tálcára tesszük, majd sózzuk, zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, és megszórjuk paprikával.

Amikor kihűlt hűtőszekrénybe tesszük.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére