Főoldal / Reggelik / Abált szalonna házilag

Abált szalonna házilag

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Abált szalonna házilag

Abált szalonna házilag

Hozzávalók:

  • 500 g bőrös, nyers császárszalonna
  • 1 fej fokhagyma
  • víz
  • őrölt csemege paprika
  • ételízesítő
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A szalonnát feltesszük főni, az ételízesítős fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz.

Ezt követően kiemeljük a vízből, tálcára tesszük, majd sózzuk, zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, és megszórjuk paprikával.

Amikor kihűlt hűtőszekrénybe tesszük.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére