Főoldal / Desszertek / Sütés nélküli őzgerinc

Sütés nélküli őzgerinc

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütés nélküli őzgerinc

Sütés nélküli őzgerinc

Hozzávalók:

  • 25 dkg margarin
  • 25 dkg porcukor
  • 4 dkg kakaó
  • 1 csomag főzős csokoládés pudingpor
  • 10 dkg darált dió
  • 2 tojás
  • 20 dkg babapiskóta
  • 10 dkg háztartási keksz
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A margarint, a porcukrot, a kakaót, a pudingport és a tojásokat vízgőz felett, folyamatosan kevergetve egyneművé főzzük.(ez kb. 20 perc)

A piskótát nagyobb a kekszet kisebb darabokra tördeljük. A diót durvára összevágjuk, majd a piskótával és a keksszel együtt egy nagyobb tálba tesszük.

Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy a forma szélein jócskán hagyunk ráhajtást. (szétvágott erősebb nejlonzacskó is megteszi)

A tálban lévő száraz hozzávalókra ráöntjük a csokis masszát, és alaposan összeforgatjuk. Megtöltjük vele az őzgerincformát, és a formába nyomkodjuk.
Ráhajtjuk kétoldalt a celofán széleit, és ha kihűlt, egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Reggel a nejlont széthajtogatva deszkára borítjuk, és a celofán eltávolítása után szeletelhetjük.

Sütés nélküli őzgerinc 4.80/5 (10 értékelés)

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére