Főoldal / Szárnyas Ételek / Gombás májas csirkemell őzgerincben

Gombás májas csirkemell őzgerincben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás májas csirkemell őzgerincben

Gombás májas csirkemell őzgerincben

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell filé
  • 3 db csirkemáj
  • 10 dkg kockázott bacon
  • 4 db közepes gomba
  • 2 tojás
  • 5 ek tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 2 ek liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 cs szeletelt bacon
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk.

Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.

Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Melegen, hasáb burgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.

Gombás májas csirkemell őzgerincben 3.00/5 (1 értékelés)

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére