Főoldal / Vegetáriánus / Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Hozzávalók:

  • 4-6 szelet sajt (nálam most trappista)
  • liszt
  • 2 egész tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj

A tetejére:

  • majonéz

A körethez:

  • burgonya
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A sajt szeleteket először lisztbe, majd tojásba, újra lisztbe ismét tojásba és végül morzsába forgatjuk.

Amikor az olaj már forró akkor tesszük bele a szeleteket. Nem villával forgatjuk hanem fém sütőlapáttal mert azzal nem sértjük meg a bundát és nem folyik ki a megolvadt sajt.

Vékonyra vágott szalmaburgonyát sütünk mellé és majonézzel fogyasztjuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére