Főoldal / Vegetáriánus / Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 4 db nagy fej vöröshagyma
  • 1 mk grillfűszer
  • ételízesítő
  • 1 mk. fehér bors

A panírozáshoz:

  • 25 dkg finomliszt
  • 2 dl tej
  • 1 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. Sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni.

Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel,/grill fűszer,őrölt fehér bors,ételízesítő/ annyi tejjel hogy közepes sűrűségű palacsinta tésztát kapjunk.

A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.

Önálló ételként körettel vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló.

Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé..

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére