Főoldal / Egytálételek / Korpás búzagánica

Korpás búzagánica

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Korpás búzagánica

Korpás búzagánica

Hozzávalók:

  • 2 bögre búzaliszt
  • 2 evőkanál búzadara
  • 3 evőkanál étkezési búzakorpa
  • 5 evőkanál zsír
  • ízlés szerint só
  • 7 dl forró víz
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A lisztet, búzadarával, és étkezési búzakorpával, össze keverjük.Majd egy 3 literes lábosban megpirítjuk.

Amikor már jó melegre pirult forró vizet öntünk rá és gyorsan fakanállal elkeverjük,majd 5 evőkanál forró zsírral meg locsoljuk.
Evőkanál segítségével apróra daraboljuk. Egy 36x23cm -res tepsibe. Bármilyen savanyúsággal tálalhatjuk.

Most pirított vöröshagymával,és tejföllel meglocsolva tálaltam..

Értékeld a receptet

Lakics Gabriella Anna (62 Recept)

Az életben,sosem itélj el másokat.Mert ki tudja még a sors mit adhat neked!!! Elváltam,két felnőtt gyermekem és 3-rom saját,és 3rom örökölt unokám van.Második házasságban élek,pároméval együtt 6-unkának vagyunk boldog nagyszülei.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére