Főoldal / Sertés ételek / Kínai sült oldalas

Kínai sült oldalas

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kínai sült oldalas

Kínai oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kiló oldalas

A pácléhez:

  • fél deci ketchup
  • fél deci fehér bor
  • fél deci méz
  • fél deci szója szósz
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A páclé hozzávalóit összekeverem, és a vékonyra feldarabolt oldalast beleforgatom.

Az oldalast egy éjszakát benne hagyom a páclében.

Másnap a hús szeleteket tepsibe teszem, öntök rá fél deci vizet és a páclevet.

Fóliával lefedem, majd 180 fokos sütőben kb 1 órát sütöm.

Kukoricás jázminrizzsel tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére