Főoldal / Desszertek / Chia puding sárgadinnye kehelyben

Chia puding sárgadinnye kehelyben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Chia puding sárgadinnye kehelyben

Chia puding sárgadinnye kehelyben

Hozzávalók:

  • 2 db sárgadinnye (egyenként kb 70 dkg)
  • 2,5 dl kókusztej vagy tej
  • 3 ek. chia mag
  • vaníliakivonat
  • méz vagy eritrit

A díszítéshez:

  • kiwi
  • ribizli
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A chia magot az eritrittel, és a vaníliával ízesített kókusztejjel (tejjel) alaposan összekeverjük, és egy éjszakára a hűtőszekrénybe helyezzük. Másnapra a magocskák megduzzadnak és sűrű puding-szerű krémet kapunk.

A dinnyéket elővesszük a hűtőből, megmossuk, kettévágjuk, a magházat eltávolítjuk. Elosztjuk a pudingot a négy fél dinnyében, majd a gyümölcsökkel díszítjük. Azonnal is fogyasztható, de én újabb egy órára hűtőbe tettem, hogy a tetején lévő gyümölcsök is alaposan lehűljenek.

Tipp / megjegyzés:
Az elkészítési idő a hűtés idejét nem tartalmazza.

Mentés

Mentés

Chia puding sárgadinnye kehelyben 5.00/5 (2 értékelés)

Gáborné Putóczki (29 Recept)

http://scarletsite.hu/


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére