Főoldal / Szárnyas Ételek / Ötsajtos csirkemell

Ötsajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Ötsajtos csirkemell

Ötsajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 1 cs. Maggi tejszínes, négysajtos csirkemell alap
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt fehér bors
  • 2 dl főző tejszín
  • 20 dkg trappista sajt
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket megsózzuk, majd szárnyas fűszerrel és őrölt fehér borssal megszórjuk.
A négysajtos csirkealapot elkeverjük a tejszínnel.

A csirkemelleket tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a tejszínnel elkevert négysajtos csirkealapot és előmelegített sütőben, lefóliázva 20 percet sütjük.

Levesszük a fóliát, a csirkemelleket megszórjuk reszelt trappista sajttal és a sütőbe visszatéve még 10 percet sütjük.

Kukoricás rizst és joghurtos salátát készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel tálalható.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Ötsajtos csirkemell 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére