Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejfölös sült csirkeszárnyak

Tejfölös sült csirkeszárnyak

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejfölös sült csirkeszárnyak

Tejfölös sült csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 1 kiló csirkeszárny
  • 1 kanál liszt
  • bors
  • majoránna
  • 4 deci tejföl
  • 2 kanál étolaj
  • 3 derezd zúzott fokhagyma
  • 1 teás kanál őrölt piros paprika
  • 1 tojás sárgája

A tetejére:

  • 10 deka reszelt sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítom megmosom a szárny végeket levágom, amikor megszáradt a hús besózom.

A tejfölt a többi hozzávalóval összekeverem, a sózott húsokat beleforgatom, és hőálló tálba egymás mellé lerakom.

A tetejét reszelt sajttal megszórom.

Az edényt a tetejével, vagy alufóliával lefedem és 200 fokon szép pirosra megsütöm.

Burgonya salátával és rizzsel tálaltam.

Tipp / megjegyzés:
Különleges  finom íze van a fokhagymától, gyorsan elkészülő étel.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére