Főoldal / Sertés ételek / Töltött karaj joghurtos salátával

Töltött karaj joghurtos salátával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött karaj joghurtos salátával

Töltött karaj joghurtos salátával

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 db hegyes erős paprika

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

A salátához:

  • 1 fej jégsaláta
  • 1 db kígyó uborka
  • 1 cs piros retek
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 2 db sárga paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 nagy doboz joghurt
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint. A jégsalátát darabokra tépkedjük.

A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.

Az csípős paprikát szeletekbe vágjuk.

Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát.

A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.

A salátához összekeverjük a zöldségeket. A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.

Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Töltött karaj joghurtos salátával 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére