Főoldal / Levesek / Medvehagymás zellerleves fehérborral

Medvehagymás zellerleves fehérborral

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás zellerleves fehérborral

Medvehagymás zellerleves fehérborral

Hozzávalók:

  • 1 db zellergumó
  • 1 db nagyobb krumpli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 újhagyma szárával
  • 4-5 levél medvehagyma
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • 2 kocka tyúkhúsleves 
  • fehérbor
  • olíva olaj
  • füstölt sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zellergumót és a krumplit kockára, a hagymát, fokhagymát, petrezselymet apróra, az újhagymát és a medvehagymát rövid darabokra vágom A sajtot felkockázom.

Olajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a zellert és a krumplit, feleresztem vízzel, fűszerezem.

Amikor majdnem kész, hozzáadom az újhagyma zöldjét és a medvehagymát, öntök bele fehérbort.

Tálalom, teszek bele sajtkockákat, hagymahajtásokat és medvehagyma levelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére