Medvehagymás zöldségleves mozzarellával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk. Az újhagymát és a répát felszeleteljük, a krumplit kockára vágjuk, a medvehagymát, a petrezselymet, és zellerlevelet összevágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
Egy fazékban az olajon és a vajon megpirítjuk a hagymákat, hozzáadjuk a répát és a krumplit, együtt dinszteljük. Majd hozzáadjuk a többi zöldséget, a chilit, és felöntjük a vízzel. Fűszerezzük, és belemorzsoljuk a leveskockát. Felöntjük a vízzel, és bő fél óra után, amikor már minden puhára főtt, tálalunk.
A levest mozzarella golyókkal tálaljuk.
Tipp / megjegyzés:
Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, és nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.