Főoldal / Desszertek / Meggyes piskóta

Meggyes piskóta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Meggyes piskóta

Meggyes piskóta

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 10 db tojás
  • 10 ek. cukor
  • 10 ek. finom liszt
  • 1 késhegynyi szódabikarbóna

Töltelékhez:

  • 50 dkg magozott meggy
  • 1 cs vaníliás cukor
  • A tetejére porcukor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 10 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Normál Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

Bekeverjük a piskótatésztát. A meggyet vaníliás cukorba forgatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt vagy kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük majd egyenletesen rászórjuk a meggyet és előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk kihűlni majd kockákra vágjuk és megszórjuk porcukorral.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére