Főoldal / Szárnyas Ételek / Mézes csirkecombok

Mézes csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mézes csirkecombok

Mézes csirkecombok

Hozzávalók:

  • 4 darab csirkecomb
  • szójaszósz
  • 2 kanál olvasztott méz
  • 1 kk mustár
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat sózom majd egy sütőedénybe teszem. Az aljára kevés vizet öntök , lefedem és beteszem 180-200fokos sütőbe.

Amikor a hús már puhára megsült, az edény tetejét leveszem.

A mézet felolvasztom, hozzáadom a mustárt, és ízlés szerint szójaszószt. Összekeverem és ecsettel a húsokat megkentem.

Visszateszem a sütőbe és szép pirosra megsütöm.

Tojásos rizzsel tálaltam.

Nagyon finom.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére