Főoldal / Desszertek / Mogyorós csokoládés brownie

Mogyorós csokoládés brownie

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mogyorós csokoládés brownie

Mogyorós csokoládés brownie 2

Hozzávalók:

  • 30 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg margarin
  • 2 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 30 dkg liszt
  • csipet só
  • 20 dkg mogyoró (apróra vágott)
  • 10 dkg tejcsokoládé (apróra vágott)
  • 10 dkg étcsokoládé (apróra vágott)
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

Olvasszuk meg, a 30 dkg étcsokoládét, és a 20 dkg margarint, a szokásos módon, forró víz felett.

Egy nagy tálba, beleütjük a tojásokat, és a cukorral, kikeverjük. Addig keverjük, még puha és világos színű keveréket, nem kapunk.

Óvatosan keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet (lehetőleg szitával) így könnyebben keveredik és végül a sót. Keverjük alaposan össze. Adjunk hozzá az apróra vágott diót és csokoládét.

Tegyük egy sütőpapírral bélelt formába,(én 22x22cm-es formát használtam, de lehet bármilyen más, hasonló méretű forma is). Előmelegített sütőben, 180 fokon körülbelül 25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült e, vigyázzunk, könnyen túl sül!

Tipp / megjegyzés:
Tálalhatjuk magában, vagy bármilyen krémmel, pudinggal vagy lekvárral.

Értékeld a receptet

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére