Mogyorós csokoládés brownie
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Olvasszuk meg, a 30 dkg étcsokoládét, és a 20 dkg margarint, a szokásos módon, forró víz felett.
Egy nagy tálba, beleütjük a tojásokat, és a cukorral, kikeverjük. Addig keverjük, még puha és világos színű keveréket, nem kapunk.
Óvatosan keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet (lehetőleg szitával) így könnyebben keveredik és végül a sót. Keverjük alaposan össze. Adjunk hozzá az apróra vágott diót és csokoládét.
Tegyük egy sütőpapírral bélelt formába,(én 22x22cm-es formát használtam, de lehet bármilyen más, hasonló méretű forma is). Előmelegített sütőben, 180 fokon körülbelül 25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült e, vigyázzunk, könnyen túl sül!
Tipp / megjegyzés:
Tálalhatjuk magában, vagy bármilyen krémmel, pudinggal vagy lekvárral.