Négysajtos kukoricás csirkemell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben, kevés olajat hevítünk, majd fehéredésig pirítjuk benne a csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk. A húst egy tűzálló tálba, vagy egy mélyebb tepsibe borítjuk.
A sajtokat lereszeljük, és összekeverjük a juhtúróval, a tejföllel és a tejszínnel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a lecsepegtetett kukoricakonzervet, majd hozzáadjuk a bazsalikomot és elkeverjük.
A masszát a csirkére öntjük, majd alufóliával lefedve 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük míg a massza kezd megszilárdulni, majd a fóliát levéve pirosra sütjük a tetejét.
Mellé rizs, vagy burgonya köretet készítünk.
Jó étvágyat kívánok!