Nevenincs krémes
Hozzávalók:A tésztához:
A töltelékhez:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, hűtőbe tesszük ahol 3-4 órát állni hagyjuk. A pihentetett tésztát 2 egyenlő részre osztjuk és az egyiket 22*34 cm-es tepsi hátulján, 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
A másik tésztát is kinyújtjuk, majd belefektetjük a tepsibe.
Elkészítjük a tölteléket. Az egész tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük. A diót, a kakaóport a sütőporral elkeverjük, majd óvatosan a tojásos masszába keverjük.
A kész tölteléket a tepsiben várakozó még nyers tésztára öntjük és 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 30 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat, majd sűrűre felfőzzük. Még langyosan hozzáadjuk a cukrot és a margarint, majd alaposan kihabosítjuk. A kész krémet a diós rétegre kenjük, befedjük az előzőleg megsütött lappal és egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Másnap porcukorral megszórjuk, ízlés szerint felszeleteljük és tálaljuk.