Non plus ultra

| Hozzávalók:
 A habcsókhoz: 
 A töltelékbe: 
 | 
 | 
Elkészítés:
A lisztet a vajjal összemorzsoljuk. A cukrot, a tojássárgáját és a narancshéjat is hozzáadjuk és kidolgozzuk a tésztát.
Lisztezett felületen 3-4 mm vékonyra kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk.
A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk. A keményre felvert habot beletöltjük egy csillagcsővel ellátott habzsákba és a tészták tetejére halmot nyomunk belőle.
160 fokos sütőben nagyjából 25 perc alatt megsütjük. Lekapcsoljuk a sütőt és még 5 percen át pihentetjük bent a süteményeket.
A kihűlt süteményeket baracklekvárral összeragasztjuk és tálalhatjuk is.
 Receptkirály.hu Receptek képekkel
Receptkirály.hu Receptek képekkel
				 
											 
											