Főoldal / Birka / Marha / Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Hozzávalók:

  • 6-8 bárányhús szelet ( lehet lapocka, combfilé, gerincfilé stb.)
  • 3 dl olívaolaj
  • 3 ek apróra vágott rozmaring
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 2-3 egész babérlevél
  • 1 ek méz
  • só, őrölt bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az olajat elkeverjük a rozmaringgal, sóval, borssal, mézzel. Beletörjük a fokhagymát, beletesszük a babérlevelet, majd belehelyezzük a megtisztított kisebb darabokra vágott bárányhúsokat.

2-3 órát a pácban pihentetjük, de a legjobb ha egy éjszakára a hűtőben hagyjuk.

A tárcsában olajat hevítünk, majd a pácolt bárányhúsokat ropogósra sütjük benne.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére