Paradicsomos fetás csirkemell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A vékony szeletekre vágott csirkemell-filét sózzuk, borsozzuk.
Forró serpenyőben, egy evőkanál olajon, mindkét oldalukat fehéredésig sütjük.(elősütés)
Egy hőálló edény aljába egymás mellé helyezzük az elősütött hússzeleteket.
Mindegyiknek a tetejére teszünk fél szelet bacon szalonnát, majd rámorzsoljuk a fetasajtot, eloszlatjuk rajta a szeletelt hagymát, a paradicsomot, és a bazsalikom leveleket.
Alufóliával lefedve 180fokon 20percig sütjük.
Levesszük a fóliát megszórjuk reszelt sajttal, és visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt ráolvad/rápirul.
Rizzsel, bulgurral, krumpli körettel, vagy akár salátával is tálalhatjuk.