Elmentem!Penne gombával mángolddal füstölt sajttal
Hozzávalók:
- 20 dkg penne
- 15 dkg csiperke gomba
- 1 db vöröshagyma
- 1/2 szál póréhagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db bogyiszlói paprika
- 1/2 hegyes csípős zöldpaprika
- 1 db chili
- 2 db paradicsom
- 2 levél mángold
- petrezselyemlevél
- füstölt sajt
- chili szósz
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olíva olaj
- fekete magnélküli olívabogyó
- chili paprikával töltött zöld olívabogyó
|
Elkészítési idő: |
30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A vöröshagymát, fokhagymát apróra, a pórét, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom, a mángoldot és a petrezselymet darabolom, a füstölt sajtot durvára lereszelem.
A tésztát sós vízben felteszem főni.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat, majd a paradicsomot és a gombát. Amikor kész, hozzákeverem a megfőzött tésztát.
Tálalás: teszek a tányérra a zöldséges tésztából erre olívabogyókat és reszelt sajtot halmozok, majd locsolok rá chili szószt.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.