Főoldal / Tészta ételek / Penne gombával mángolddal füstölt sajttal

Penne gombával mángolddal füstölt sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Penne gombával mángolddal füstölt sajttal

Penne gombával mángolddal füstölt sajttal

Hozzávalók:

  • 20 dkg penne
  • 15 dkg csiperke gomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db bogyiszlói paprika
  • 1/2 hegyes csípős zöldpaprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 2 levél mángold
  • petrezselyemlevél
  • füstölt sajt
  • chili szósz
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • fekete magnélküli olívabogyó
  • chili paprikával töltött zöld olívabogyó
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A vöröshagymát, fokhagymát apróra, a pórét, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom, a mángoldot és a petrezselymet darabolom, a füstölt sajtot durvára lereszelem.

A tésztát sós vízben felteszem főni.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat, majd a paradicsomot és a gombát. Amikor kész, hozzákeverem a megfőzött tésztát.

Tálalás: teszek a tányérra a zöldséges tésztából erre olívabogyókat és reszelt sajtot halmozok, majd locsolok rá chili szószt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére