Pestos csirkecomb
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat sózom, borsozom, megszórom piros paprikával, facsarok rá citromot, bekenem a pestoval, és a zúzott fokhagymával, locsolok rá olívaolajat és beteszem a hűtőbe két napra pácolódni.
A sütés napján a spárgát, sós, cukros vízben előfőzöm, majd a krumplikat is.
Egy serpenyőbe beteszem a két csirkecombot és a krumplikat, majd mindkét oldalukon megpirítom őket. A krumplikat kiveszem, a csirkecombokra öntök 2 dl vizet, és mindkét oldalukon megsütöm őket.
A krumplikat egy másik serpenyőben a többi zöldséggel együtt szintén megsütöm.
Tálalok.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp / megjegyzés:
Volt pesto a hűtőben. Gondoltam, kipróbálom csirkecombbal is. Bejött.