Főoldal / Hal ételek / Pontytekercs sonkával töltve

Pontytekercs sonkával töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pontytekercs sonkával töltve

Pontytekercs sonkával töltve

Hozzávalók:

  • 1 kg pontyfilé
  • 4 szelet sonka
  • 1 csokor újhagyma
  • Piros Arany
  • 4 szelet füstölt szalonna
  • 1 evőkanál citromlé
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A halfilét úgy fektessük le, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg citromlével, és fektessük rá a sonkát. Kenjük be Piros Arannyal, erre kerül a vágott zöldhagyma. Tekerjük össze szorosan roláddá, és cérnával kössük át.

A roládokat fűszerezzük sóval, borssal,
pirospaprikával. Fektessük a tetejére a vékonyra szeletelt szalonnát, és tűzálló tálon letakarva forró sütőben 20 percig süssük.

Pár perc pihentetés után felszeletelve,
burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.

Értékeld a receptet

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére