Pulykamedalion zöldségekkel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A húst vékony csíkokra, a burgonyát picike kockákra, a többi zöldséget kicsit nagyobbakra vágjuk.
Egy nagy serpenyőben kis olajban ropogósra sütjük a kockákra vágott burgonyát, majd kiszedjük és félretesszük. Kevés olajon fehéredésig sütjük az ízlés szerint befűszerezett húst.Kiszedjük, majd megpirítjuk a sárgarépát, amihez hozzáadjuk a paprikát a vöröshagymát, és együtt átpirítjuk.
Erre jön a gomba és cukkini. Hozzáadjuk a húst, ekkor még ízesíthetjük vegetával, fűszerekkel ízlés szerint, majd lefedjük,és készre pároljuk. Ha elkészül belekeverjük a ropogósra sült burgonyát és azonnal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!