Rakott bundáskenyér
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A kenyeret megforgatjuk a fokhagymás, színes borsos, sós, tejes, tojásos egyvelegben. Majd kibélelünk vele egy kivajazott edényt.
A maradék tojásos keverékhez teszünk még 4 tojást, tejfölt, fokhagyma granulátumot, Vega-mixet, őrölt színes borsot, és ízlés szerint szárított zöld-fűszereket. Hozzá morzsoljuk a fetasajtot, és belereszeljük a nagy lyukú reszelőn a 2 kis cukkinit.
A 12 cm-es csípős kolbászt pici darabokra vágjuk, és a mikróban kisütjük a zsírját, majd a kolbászdarabokat a tojásos keverékhez adjuk. A masszát beleöntjük a kenyérágyba.
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre, majd 170 fokon még 20 percig sütjük.
Nagyon finom vacsora.
Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/