Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

Hozzávalók:

  • 4 db csirke felső comb 
  • liszt
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • 50 dkg új krumpli
  • 1fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 db paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili paprika
  • 2 3 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit felteszem főni héjában.

A csirkecombokat sózom, borsozom, és duplán panírozom. A lecsót elkészítem, megdinsztelem az aprított hagymát, majd ráteszem a darabolt paprikákat, végül a paradicsomot, fűszerezem, és megfőzöm.

A krumplit megpucolom, felszeletelem, majd olajban  megsütöm. A csirkecombokat, úgyszintén.

Tálaláskor teszek a tányérra egy csirkecombot, néhány szelet krumplit, és lecsót bőségesen.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére