Ropogós lenmagos kréker
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba tesszük, és alaposan összegyúrjuk. Több kisebb gombócra osztjuk, mert így könnyebb lesz vékonyra nyújtani.
Két sütőpapír között olyna vékonyra nyújtjuk, amilyenre csak tudjuk. Derelyevágóval vagy pizzavágóval felszeleteljük.
Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és 190 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük őket. Kivesszük a tepsit, megfordítjuk a krékereket és visszatesszük a kikapcsolt, de még meleg sütőbe 20 percre.
A végére a krékerek finom ropogósak lesznek.
Tipp / megjegyzés:
Egyszerű és könnyű elkészíteni, finom ropogós kréker, akár valamilyen finom mártogatóssal is el tudom képzelni.