Főoldal / Hal ételek / Roston harcsafilé joghurtos salátával

Roston harcsafilé joghurtos salátával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Hozzávalók:

  • 4 db afrikai harcsafilé
  • 1 db kígyó uborka
  • 4 db tv paprika
  • 4 db paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 1 cs metélő hagyma
  • étolaj
  • liszt
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.

A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.

A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Roston harcsafilé joghurtos salátával 4.42/5 (12 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére